4 Mayıs 2014 Pazar

Eğlenmek istiyorsanız taablet uygulamalarını kullanın!

Tabletler artık hayatımızın vazgeçilmez parçalarından. Herkes kendi nasıl istiyorsa öyle kullanıyor.
Tabi ki istediğimiz şekilde kullanabilmemizin nedeni tablet uygulamaları. Canımız ne isterse indirip yükleyebiliyoruz. Bunun için bir sürü yazılım firması çalışıyor. Canımız sıkılınca da istediğimiz zaman değiştirebiliyoruz. Tabi tabletini iş veya sadece eğlence için kullananlarda var onlarda kendileri için en uygun uygulamaları indiriyorlar. Ben karışık takılanlardan biriyim ama en sevdiğim uygulama FunFace çünkü eğlenceli. İşte bu uygulama :

FunFace Komik Fotomontaj Uygulaması

Fun Face Master fotomontaj yoluyla yüzünüzü farklı gövdelere monte ederek komik fotoğraf oluşturmanıza yardımcı olan bi resim editörüdür.
Fun Face Master size yüzünüzü superman gibi kahramanların gövdesine yerleştirerek komik fotoğraflar oluşturma imkanı vermektedir. Yüzünüzü Hobit filminin posterine yerleştirerek ilginç sonuçlar elde edebilirsiniz. Program buna benzer yüzlerce arkaplanı sizin veya arkadaşlarınızın yüzlerini fotomontaj yoluyla ekleyebilmeniz için beğeninize sunmaktadır.
Fun Face Master kolayca kullanılabilmektedir. Program ile fotomontaj yapabilmek için yapmanız gereken yüzünüzün görüntüsünü içeren fotoğrafın olduğu dosya konumunu belirlemek ve arkaplanı seçmektir. Otomatik olarak yüzünüzü algılayıp boyutlandıran program size Mask Editor yardımıyla çalışmanızı düzenleme fırsatı da vermektedir. Bu sayede oluşturacağınız fotoğrafın detaylarını değiştirebilir, daha ileri seviye fotomontajlar üretebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder